G`AFUR G`ULOMNING “MENING O`G`RIGINA BOLAM” ASARIDA KECHGAN DAVR TAHLILI - Eshboyev Sharafiddin Alisher o`g`li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek adabiyotining yirik namoyandasi, O’zbekiston xalq shoiri akademik G’afur G’ulomning “Mening o’g’rigina bolam” asari haqida so’z yuritiladi. Asardagi turli obrazlar tasviri orqali o’tgan va hozirgi zamon haqida atroflicha fikrlar berib o’tiladi hamda turli xulosa qilishga undovchi fikrlar aytib o’tiladi.