FARG’ONA VILOYATIDA REPRODUKTIV YOSHDAGI AYOLLARNI KONTRASEPTIV VOSITALARNI QO’LLASH USULLARI HAQIDAGI XABARDORLIK DARAJASINI O’RGANISH - Olimova Misriyo Jahongir qizi; Jabborova Munisxon Abdubanon qizi; Djuraxadjayeva Gulnora Sattievna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Farg’ona viloyatida reproduktiv yoshdagi ayollarni kontraseptiv vositalarni qo’llash usullari haqidagi xabardorlik darajasini o’rganish, zamonaviy, samarali va xavfsiz bo’lgan kontraseptsiya usullari, Reproduktiv yosh, Bachadon ichi kontraseptiklari haqida ma’lumotlar berilgan