КАЧЕСТВЕННАЯ ПОДГОТОВКА ДЕТЕЙ ДОШКОЛЬНОГО ВОЗРАСТА К ШКОЛЬНОМУ ОБУЧЕНИЮ - Д.М Махмудова (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktab ta`limiga sifatli tayyorlash va ta`limiy jarayonlarni tashkil etishda qo`llaniladigan metodlar xaqida batafsil dayyon etilgan. Maktabgacha ta`lim pedagoglari uchun mo`ljallangan metodik vositalar va usullar yoritib berilgan