ATMOSFERA MUHITIDA ORGANIK QUYOSH ELEMENTLARINING FOTOELEKTRIK PARAMETRLARINING O‘ZGARISHI - Sobirova Nargiza Maxmudjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada organik quyosh elementlarining samarali va barqaror hamda uzoq muddatli xizmat ko’rsatishini ta’minlash uchun atmosfera muhitida ularning fotoelektrik parametrlarining o’zgarishi o’rganildi. Tajribada fulleren va fulleren bo’lmagan organik quyosh elementlari qiyosiy o’rganildi.