QANDAY QILIB MILLIY QADRIYATLARIMIZNI SAQLAB QOLISHIMIZ MUMKIN: ЧАСТЬ 2 ТОМ 1 АВГУСТЬ 2023 год - SHDPI 1-bosqich talabasi, Ummatova Xurshida (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Qadriyatlar, urf odatlar-barcha millatga elatga xos. Milliy qadriyatlarimiz xalqimizning turmush tarzida namoyon bòladi. Nafaqat, òzbek xalqining, balki barcha xalqlarning òz an'analari mavjud bòlib, bular bizga òsha xalqni turmushi,madaniyati,odatlarini kòrsatib bera oladi.