BOSHLANG’ICH SINFLARDA SAVOD O’RGATISH DAVRIDA O’QUVCHILARNING NUTQINI O’STIRISH. - MANSUROVA NILUFAR MUXTIMOVNA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Boshlang'ich sinflarda savod o'rgatish davrida o'quvchilarning nutqini o'stirish, savod o’rgatish darslari mazmuni, o'quvchilarni nutqini o‘stirish haqida ma‘lumotlar berilgan.