O‘QITUVCHINING KASBIY QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH OMILLARI - Xoliqov A.I; Xusenova G.Y (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Pedagog avvalo pedagogik jarayonning qonuniyatlari va mexanizmlarini yaxshi egallagan boʻlishi lozim. Shu maʼnoda pedagogning umumlashgan malakalari uning pedagogik texnikasi katta axamiyatga molik buladi. Ushbu maqolada o‘qituvchining kasbiy qobiliyati pedagogik mahoratlar va boshqa shu kabi masalalar ko‘rib chiqilgan bo‘lib, pedagogik mahorat rivojlanish bosqichlari haqida so‘z yuritilgan.