MOLIYAVIY QO‘YILMALAR TAVSIFI, AUDITINING XUSUSIYATILARI. - Nabiyev Muzaffar Abdumalikovich; Muhayyo To‘rayeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif Moliyaviy qo‘yilmalar tavsifi, auditining xususiyati, maqsadi va vazifalari xaqida fikr yuritgan. Jumladan, Mablag’larni qimmatli qog’ozlarga yo‘naltirish o‘z tavsifiga ko‘ra yuqori tavakkalchilik faoliyat masalalari ochib berilgan.