INTERNET VA TA’LIM-TARBIYA. YOSHLAR MASALASI VA YOSHLARNI SALBIY AXBOROT OQIMLARIDAN HIMOYA QILISH. - Aminova X.O (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
XXI asrda kompyuter texnologiyalarining yuqori sur’atdagi taraqqiyoti tufayli insoniyat tafkkurida yanada sermazmun ahamiyat kasb eta boshladi. Mazkur makon raqamli telekommunikatsiya texnologiyalari yordamida yanada takomillashtirildi. Uning iste’molchilar tomonidan o’zlashtirilishi jamiyatda mobil telefoni, kabel televideniyasi, zamonaviy dizaynli comfort avtomobillardan tashqariyangi davrning o’ziga xos yangiligi- Internet makoni bilan o’z mazmunini tez va samarali kechishiga turtki berdi.