YUQORI ENERGETIK SAMARADORLIKKA EGA VENTILYATSIYA TIZIMINI YARATISHNING ZAMONAVIY TENDENTSIYALARI - Sarvar Ganiev Tursunboyevich; Abduraxmon Sotiboldiyev Yuldashevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Bu maqolda shamollatishga boʼlgan energiya harajatlarining yuqori darajasiga toza havodagi shaxtaning real ehtiyoji bilan taqqoslaganda shamollatish qurilmasining yuqori samaradorligi, elektr yuritmadagi energiya yoʼqotilishining nostatsionar xususiyati taʼsir koʼrsatadi, ular bosh shamollatish qurilmasi va quvvatlantiruvchi tarmoq ish tartibi, shuningdek boshqa bir qator omillarga bogʼligi ko’rsatib o’tilgan.