KIBERJINOYATCHILIKKA KARSHI KURASHISHNING AHAMIYATI - Yakubov Xushnudbek Sheribbayevich; Qaraxonov Murodbek Shermat o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
ANNOTATSIYA Mazkur makolada bugungi kunda jamiyatimizda eng xavfli va rivojlangan jinoyatlardan biri bo’lgan rakamli texrologiyalar yordamida sodir etilayotgan kiberjinoyatlar, ularning sodir etilish usul va uslublari haqida va ularning ayrim jihatlari, kiberjinoyat tushunchasiga aksariyat olimlar bergan fikrlar, kiberjinoyatchilikning bugungi kundagi statistikasi haqidagi ma’lumotlar, unga qarshi kurashishning o’ziga xos jihatlari, qarshi kurashishdagi ayrim kamchiliklar va ushbu sohada mamlakatimizda olib borilayotgan islohotlar aks ettirilgan.