XITOY MILLIY VA AN’ANAVIY LIBOSLARI - Ziyatova Barno Bahodirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada Xitoyning milliy va an’anaviy liboslari, bosh kiyimlari, shuningdek zamanaviy va milliy kiyimlarnimni taqqosashrirganmiz haqida yoritib berganmiz