LUTFIY MA’NAVIY MEROSINING YOSHLAR TARBIYASIDAGI O’RNI - X.U.Samatov; NAJIMOV.D.N (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Mavlono Lutfiyning hayoti, ijodi, shuningdek, uning yuksak insoniy fazilatlari haqida fikr yuritiladi. Lutfiyning yozgan asarlari hamda uning qoldirgan buyuk ma’naviy merosi haqida so’z boradi.