ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОН - СЕРҚИРРА ИСЛОҲОТЛАР ЖАРАЁНИДА БАРПО БЎЛМОҚДА - Тажибаев Мухиддин Абдурашидович (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада Янги Ўзбекистонни барпо этаётганларнинг навқирон авлоди, юқори фуқаролик масъулияти ва замонавий дунёқарашга эга баркамол ёшлар ҳаётга кириб келаётган бугунги кунда уларга муносиб ҳаёт шароитларини, инновацион таълим ва умуминсоний тамойилларга асосланадиган миллий тарбия муҳитини ва унинг самарали тизими тўғрисида фикр юритилади.