ЭРКИН ФУҚАРОЛИК ЖАМИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ОРҚАЛИ ХАЛҚПАРВАР ДАВЛАТ БАРПО ЭТИШ - Махматқобил Облқосимов (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада Ҳаракатлар стратегиясидан – Тараққиёт стратегияси сари” тамойили асосидаги Янги Ўзбекистон тараққиёт стратегияси тўғрисида фикр юритилади.