UNUTILMAS KALOMLAR - Usarova Laylo; Egamberdiyev Ilg'or Lochin o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu keltirilgan maqolamda unutilmas kalom hisoblangan buyuk g‘azalnavis, xamsachi olim buyuk bobomiz Alisher Navoiyning ijod yo'li aks etgan.