MAHALLIY XOMASHYO ASOSIDA YUQORI DARAJALI YOPISHTIRUVCHI MODDALARNI TAYYORLASH, XOSSALARI VA TEXNOLOGIYASI - Sharipova Nasiba O’ktamovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Maqolada yuqori molekulyar birikmalarning yopishqoqligi (yopishqoqligi), kimyo sanoati korxonalarida ishlab chiqariladigan polimerlar va yopishtiruvchi moddalar kimyosining rivojlanishi va sanoat rivojlanishidagi ahamiyati haqidagi qarashlar bayon etilgan.