KISHIKI ISTASAKIM, YETMAGAY MALOLAT ANGA - Rayhonoy YANGIBOYEVA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola hazrati Alisher Navoiyning orifona mazmundagi gʻazali tahliliga qaratilgan boʻlib, unda ifodalangan ma'nolar, tasavvuf va tasavvurga asoslangan holda ochib berishga harakat qilingan. Ayrim so‘zlarning izohi hamda manbasi keltirib o‘tilgan.