PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARI PEDAGOGLARINING INNOVATSION FAOLIYATGA MOSLASHUVIDA RAQAMLI TEXNALOGIYALARNING AHAMIYATI - Nuritdinova Mahliyoxon Xoshimovna; Mo’minova Mashxura Sultonmurod qizi; Abduhalilova Mohigul Qobiljon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Raqamli texnalogiyalar va ular bilan ishlash. Raqamli jamiyat konseptsiyasi, shakllanish jarayoni va muammolari. Axborot madaniyati va axborot jamiyati