QO‘QON XONLIGINI VA ROSSIYA IMPERIYASI O‘RTASIDAGI DIPLOMATIK SAVDO-IQTISODIY A’LOQALARI - Mahmudov Zoirbek Tohirjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annatotsiya: Ushbu maqolada Qo‘qon xonligining Rossiya imperiyasi bilan olib borgan diplomatik savdo-iqtisodiy a’loqalari haqida so‘z boradi. Maqolaning davomida xonlikning ichki va tashki iqtisodiy va siyosiy diplomatik a’loqalari , Rossiya imperiyasi bilan olib borgan elchilik a’loqalari haqida bayon qiladi .