MA’NAVIY-HUQUQIY TARBIYA BERISH MASALASI SHARQ MUTAFAKKIRLARI MEROSIDA - Amirqulov Azamjon Joniqul o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada ma’naviy-huquqiy tarbiya berishning nazariy asoslari sharq mutafakkirlari asarlarida ilmiy jihatdan yoritib berilgan bo’lib, keltirilgan tavsiyalar ma’naviy-huquqiy tarbiya berishning bugungi kundagi holatiga amaliy yordam beradi.