ALGЕBRAIK TЕNGLAMALAR VA ULARNING YECHIMLARI - Abdufayozov Jahongir Faxriddin oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tenglamalar,ayniyat tushunchasi,tenglamalar sistemasi,ularning turlari,yechimlari hamda tenglamalarni yechish usullаri haqida ma'lumotlar berilgan.