IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALAR INKLYUZIV TA’LIMDA DUCH KELUVCHI QIYINCHILIKLARI VA ULARNI BARTARAF ETISH - Shalola Rizayeva Mamir qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
1.Inklyuziv ta’lim tizimida harakat tayanchida nuqsoni bo’lgan bolalardagi qiyinchiliklar.