MIGRANTLAR VA ULARNING OILA A’ZOLARI HUQUQLARINI HIMOYASIGA OID XALQARO MEXANIZMLAR - Xasanov Xusniddin (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Migrantlar va ularning oila a’zolari huquqlarini himoya qilish global boshqaruvning ustunlaridan biri bo’lib, unda xalqaro mexanizmlar asosiy rol o’ynaydi. Migrantlar va ularning oila a’zolari huquqlarini himoya qilishning ko'p qirrali manzarasini o'rganadi, xalqaro tashkilotlar va milliy institutlarning rolini o'rganadi, muayyan muammolarni hal qiladi va ushbu tashabbusning murakkabligini ko'rsatadigan amaliy tadqiqotlarni yoritadi.