BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI TA’LIM JARAYONIGA TEXNOLOGIK YONDASHUVGA TAYYORLASHNING PEDAGOGIK AHAMIYATI - Xudayberganova N.Q.; Yusupova F.N. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni ta’lim jarayoniga texnologik yondashuvga tayyorlashning pedagogik ahamiyati xususida fikr yuritilgan.