O’RGANISHDAGI ILLLUZIYA - Ulugova Shoxida Shoxruxovna; Abdullayeva Soxiba Xudaynazar qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Maqolada o’rganish va o’rganish illuziyasining tub omillari va ustuvor tamoyillari turli xil jihatdan o’rganib chiqildi va bu borada kundalik hayot tarzida qo’llanilishi mumkin bo’lgan oson, samarali yechimlari va turli sinalgan usullarining bir qancha shakllari ko’rsatib o’tildi.