ДАВЛАТ ОРГАНЛАРИ УСТИДАН ЖАМОАТЧИЛИК НАЗОРАТИНИ ЎРНАТИШДА МАХАЛЛА НАЗОРАРАТИ ГУРУҲИНИ ФАОЛИЯТИ - Усманова Камила Камолжоновна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Давлат органлари устидан жамоатчилик назоратини ўрнатишнинг замонавий шакллари жорий этилиши муносабати билан фуқароларнинг ўзини ўзи бошқариш органлари фаолиятини янада такомиллаштириш.