BIOMEXANIK HARAKATLARNING FIZIK TALQINI - Elmurotova Dilnoza Baxtiyorovna; Majlimov Farrux Baxtiyor o’g’li; Normamatov Sardor Faxriddin o’g’li; Muxidinov Xurillo Akbaraliyevich; Qurbonov Jamshid Muyiddinovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotasiya: Biomexanika kursidagi odam harakatini tavsiflaganda qo’llaniladigan barcha fizik kattaliklar va harakatb qonunlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Biomexanik harakatlar turlari va burchak harakatlanishining asosiy tavsifi haqida to’htalib o’tilgan.