INGLIZ TILIDA RAVON SO’ZLASHISH KO’NIKMASINI OSHIRISHDA YORDAM BERADIGAN ENG SAMARALI METODLAR - Sharifjonova Sitora (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ko’pchilikka ma’lumki, ko’p Ingliz tili o’rganuvchilari duch keladigan asosiy muammolaridan biri bu grammatika qoidalari va juda ko’p lug’at yodlashlariga qaramasdan shu tilda gapira olmaslikdir. Ushbu maqolada bu muammoni hal qilishda yordam beradigan bir qancha foydali metodlar va speaking (gapirish)ni rivojlantirish haqida suhbatlashamiz.