KO’PYOQLILАRNING O’ZАRО KЕSISHISHI - Urolov G'ulom Berdiyor o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ko’pyoqlilar,ko’pyoqlilarning o‘zaro kesishishi,ko’pyoqlilаrning o’zаrо kеsishish chiziqlаrini yasаshdа tubаndаgi tаrtibgа riоya qilish qoidalari haqida ma'lumotlar berilgan.