IJTIMOIY ISH VA FUQAROLAR HUQUQLARINI TA’MINLANISHI - Iroda Yoqubova Gʻaybulla qizi; Qurbonova Sarvinoz Sunnatilla qizi; Ibragimov Jahongir Toshniyozovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy ta’minot tizimi konsepsiyalari, omillari va tarkibiy qismlar, ijtimoiy ish va fuqarolar huquqlarini ta’minlanishi, ijtimoiy ishning vazifalari va tamoyillari, ijtimoiy ishning tarkibiy qismlarining o‘ziga xosligi haqida to'liq bayon qilingan.