AMERIKA QO’SHMA SHTATLARI TA’LIM TIZMI - Daminova Gulrux; Qurbonova Nasiba (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Mazkur maqolada bugungi kunda ilg'or hisoblangan Amerika ta'lim tizimining uzviyligi va uzluksizligi, ta'lim bosqichlari ketma-ketlikda batafsil bayon qilingan. Unda, jumladan, maktabgacha ta'lim, o'rta ta'lim va oliy ta'limning asosiy funksiyalari ochib berilgan, bundan tashqari darslar uchun ajratilgan soatlar hajmi va sifati haqida ma'lumotlar va xulosalar keltirilgan.