ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING CHET TILLARINI O’RGANISHDAGI ASOSIY VAZIFALARI - Xoldarova Madinaxon SHavkatjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Til-ijtimoiy hodisa hisoblanib, jamiyat va barcha millatlar o’rtasidagi asosiy a’loqa vositasini bajaradi.Prezidentimiz tomonidan chet tillarini o’zlashtirish sharoitlarini yaratib berish bo’yicha yangi qonunlar qabul qilinmoqda. Zamonaviy va innovatsion texnologiyalarning til o’rgatish va o’rganishdagi samarali usullari va asosiy ro’li haqida ma’lumotlar.