BOSHLANG’ICH SINFLARDA INGLIZ TILI O’QITISHNING INNOVATSION USULLARI - Murodova Durdona; SH.Mamayoqubova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda o'quvchilarning xorijiy til o'rganishga bo'lgan qiziqishini yanada oshirish uchun ingliz tili o'rgatishning samarali, zamonaviy va innovatsion metodlari haqida to'xtalib o'tiladi.