KIBER JINOYATCHILARNING NAYRANGLARIDAN EHTIYOT BO’LING - Begmatov Jasur Abdinabievich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kiber jinoyatchilar tomonidan firibgarlik yo’i bilan qanday holatlarda fuqarolardan bank plastik karta raqamlarini qo’lga kiritayotganligi va qanday tuzoqlar qo’yilayotgani haqida gap boradi.