QONUNNI BILMASLIK JAVOBGARLIKDAN OZOD QILMAYDI - Begmatov Jasur Abdinabievich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zboshimchalik jinoyati bo’yicha yoritiladi. Masalan, ma’lum bir jabrlanuvchining qarzini qaytarib berishga majbur etish maqsadida birovning mulkini o‘zboshimchalik bilan tortib olish tushuniladi.