KICHIK YOSHDAGI BOLALARGA SAVOD O`RGATISH (O`QISHNI VA YOZISHNI) METODIKASI - Maxsumova Fotima Sayfutdin qizi; N.N.Zubaydova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Barchamizga ma’lumki xorijiy tillarni jumladan ingliz tilini o`rganishda ko`pchilik til o`rganuvchilarida biroz qiyinchilliklar uchramoqda. Asosan writing va reading (o`qish va yozish ) ko`nikmasini oshirishda ko`plab muomolarga duch kelinmoqda. Ushbu maqolada kichik yoshdagi o’rganuvchilarga o`qish va yozish ko`nikmalarini rivojlantirish haqida aytib o`tildi.