O‘QUVCHILARNING INDIVIDUAL BILIMLARINI BAHOLASHNING HOZIRGI ZAMONDAGI O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Pardayev Sherzod Mamasharipovich; Ырысбаева Айсыга Алматовна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: O’quvchilarning o’quv natijalarini baholashning an’anaviy baholash tizimining afzalliklari hamda yutug’lari, shuningdek baholashga mezonli yondoshuvning amaliy ahamiyati haqida fikr yuritilgan.