INGLIZ TILIDA IBORALAR VA FRAZEOLOGIK FE’LLARNI O’RGANISH USULLARI - Nizomiddinova Rayhona Nizomiddin qizi; Zubaydova N.N. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Til o‘rganish kishilik jamiyatida bag‘oyat muhim sohalardan hisoblanadi. Muloqot vositasi bo‘lmish tilni tabiiy muhitda (oilada, jamoatchilik orasida) yoki uyushgan holda (darsda) amaliy egallash mumkin. Til hodisalariga oid bilimlar esa nazariy jihatdan o‘rganiladi. Xalqaro munosabatlar avj olgan zamonamizda tillami bilish, ayniqsa, ko‘p tillilik (poliglossiya)ulkan ahamiyat kasb etmoqda.Agar sizda tilda iboralarni qo'llash nega kerak? yoki qanday bo'ladi? degan savol tug'ilsa ushbu maqolada iboralarni hamda frazeologik fe'llarni har ikkala til doirasida o’rganishni,misollar orqali ko'rib chiqamiz.