ONA TILI DARSLARIDA LUG’ATLAR BILAN ISHLASH (8-SINF ONA TILI DARSLIGINING 25-26-DARSLARI ASOSIDA) - Tojimuratova Dilnoza Sherzod qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. O‘qituvchilarning o’quvchilarda mumtoz matn va lug‘atlar bilan ishlash ko’nikmalarini shakillantirishlari uchun tahliliy-uslubiy materaillar va o‘qituvchilar uchun “Matn va lug’atlar bilan ishlash” mavzularini o’quv jarayonida keng ko’lamda tadbiq eta olishlari uchun namunaviy-uslubiy dars tahlili haqida.