UMUMTA`LIM DARSLIKLARIDA MUSTAHKAMLASH DARSLARINING AHAMIYATI - Shahzoda Olimova Abbos qizi; Djakbarova Mahliyo (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumtaʼlim ona tili darsliklarida keltiriladigan takrorlash darslarining oʻrni qanchalik muhimligi haqida soʻz boradi. Ushbu mavzularning darşliklarga kiritilishi oʻquvchilar bilimlarining yanada mustahkamroq boʻlishini ta'minlaydi.