ЁШЛАР БАНДЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Қўйбоқова Мехринисо Зокиржонқизи; Назаров Тошпўлат Бошбек у́гли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Маколада сўнгги йилларда Республикамиз доирасида, ёшлар орасида йирик муаммо сифатида юзага келаётган бандликни таьминлаш ва ишсизликни олдини олиш муаммоси асос килиб олинган ва ечим ёки таклиф сифатида бир канча манба ва асосларга таянган холда шахсий фикр ва мулохазалар баён этилган.