MAROKASHNING IQTISODIY - IJTIMOIY TARAQQIYOTI VA UNING ISTIQBOLLARI - Meliqo'ziyeva Fotimaxon (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Marokash Qirolligi- Afrika qit'asining shimoliy-g'arbiy qismida joylashgan hayratlanarli mamlakat. Poytaxti- Rabot shahri . Aholisi va maydoni bo'yicha mamlakatimiz bilan o'xshashlik tomonlari mavjud. Afrikaning issiq quyoshi ostida turli o’lkalarga eng shirin mandarinlar va apelsinlarni yetkazib beradigan Marokashning iqtisodiy-ijtimoiy holati bugungi kunda qay darajada? Bu mamlakat bilan bizning davlatimiz o'rtasida qanday manfaatlar bo'lishi mumkin?