ТАЛАБАЛАРНИНГ МАСОФАВИЙ МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМ ОЛИШ МАЛАКАЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ПРИНЦИПЛАРИ - Ширинова Феруза Атхамовна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Ушбу мақолада олий таълим талабаларининг мустақил фаолиятини ташкиллаштиришда педагогик шароитларни инобатга олган ҳолда инновацион муҳитни яратиш билан таълим самарадорлигининг ошиши ва талабаларнинг чет тили ўрганишларига инновацион ёндашиш ҳақида айтилади.