ИНСОНИЙ ОНГ ВА ТАФАККУРДА ПРЕДМЕТЛИК ВА БЕЛГИ-ХУСУСИЯТ ТУШУНЧАЛАРИНИНГ ЎЗАРО МУНОСАБАТИ - Ширинова Нилуфар Джаббаровна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Мазкур мақолада объектив реалликда синкрет (қоришиқ, ажралмаган) бўлган предметлик ва белги-хусусиятнинг инсоний онг ва тафаккурда дискретлашиши (ажратилиши, фарқланиши) ҳамда предметлик ва белги-хусусият тушунчалари сифатида ўзаро муносабатга киришиши ҳодисаси борасида фикр юритилган.