ИНГЛИЗ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА КУРСАНТЛАРНИНГ ТАЛАФФУЗ КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Ширинова Наргиза (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Ушбу мақола инглиз тили дарсларида олий ҳарбий таълим муассаларида талаффузни ўргатиш масаласига бағишланган.