O’ZLASHTIRISH YOKI RASTRATA YO’LI BILAN TALON-TAROJ QILISH JINOYATINING JINOIY-HUQUQIY TASNIFI - Xamedova Jaxona Yo’ldosh qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya ; Ushbu o’zlashtirish yoki rastirata qilish yo;li bilan talon taroj qilish jinoyati ning sodir etilish hamda kvalifikatsiya qilishda vujudga kelayotgan muammo va kamchiliklarni tahlil qilish ushbu turdagi jinoyatlarning nazariy jihatdan obyekti , subyekti , sodir etilish usuli vasharoitlari , ushbu jinoyatlarning turlarini o’rganish asosiy maqsadimiz xisoblanadi.