ICHKI ISHLAR ORGANLARINING HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI SOHASIDAGI VAZIFALARI VA MAQSADI - BURONBOYEV MIRABBOS TOXIR O’G’LI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Mazkur maqolada jamoat tartibini saqlash va xavfsizligini ta’minlashda milliy gvardiya bo’linmalari hamda ichki ishlar organlari o‘zaro hamkorligining huquqiy va tashkiliy asoslari ilmiy tahlil qilib, sohani nazariy va amaliy jihatdan takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavfsiyalar berilgan. Shuningdek, ushbu sohada amalga oshirilayotgan islohotlarning natijalari ilmiy tahlil qilinib uning jamiyat hayotida tutgan o‘rni bo‘yicha fikr va mulohazalar bildirib o‘tilgan.