UMUM TA’LIM MAKTAB ONA TILI DARSLIKLARIDA IBORALAR MAVZUSINING O’QITILISHI HAQIDA MULOHAZALAR - Hayitmurodova Marjona Bekzod qizi; Anvar Sobirov Kuvandikovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada umum ta’lim maktablari darsliklarida iboralar mavzusini qay yo’sinda nazariy asoslar bilan ochib berilishi, amaliy topshiriqlar bilan o’quvchilarning nutqiy malakalarini o’sishi haqida mulohazalar yuritilgan.