YUQORI VA PASTKI JAG’LARNING TOPOGRAFIK TUZILISHI VA YOSHGA DOIR XUSUSIYATLARI - Baxtiyarova Lobarxon O’ktambek qizi; Gadayev Asliddin (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola yuqori va pastki jag’larning topografik anatomiyasi, tuzilishi, innervatsiyasi va tegishli tuzilmalarini va yoshga doir xususiyatlarini o’rganadi. Adabiyotlartni to’liq tahlil qilib yuqorigi va pastki jag’ning topografik anatomiyasi haqida to’liq ma’lumot berishni maqsad qilganmiz .